Maialino Marinara מ'שולחן המשפחה'
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל, הגזר, ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל שקוף והגזר רך, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את המלח, הפלפל והסוכר, מערבבים את העגבניות וחצים כוס מים, ומביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 45 דקות.
להסיר ולהשליך את השום ולהעביר את הרוטב דרך טחנת מזון לתוך קערה (ראה הערת שוליים).
מוסיף את הענפים בזיליקום ולתת לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
להסיר ולהשליך את הבזיליקום ולהעביר את הרוטב מיכל אטום. (הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, עד 1 שבוע או קפוא עד 3 חודשים.)