Marbled-לחם בננה שוקולד
Marbled-לחם בננה שוקולד דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. אם יש לך סודה לשתייה, תחליף ביצה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכונים דומים: לחם בננה משומר שוקולד, לחם בננה שוקולד מרופד, ו לחם בננה שוקולד מרופד.
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (על 1 דקה).
מוסיפים בננה, תחליף ביצה, ויוגורט; מכים עד מעורבב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה רק עד לח.
מניחים שבבי שוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית, ומיקרוגל בגובה 1 דקה או עד כמעט נמס, ערבוב עד חלקה. מגניב במקצת.
מוסיפים 1 הבלילה כוס לשוקולד, ערבוב עד בשילוב היטב. הבלילה שוקולד כפית לסירוגין עם הבלילה רגיל לתוך 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן מצופה ספריי בישול. מחבטי מערבולת יחד באמצעות סכין.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.