Marsala-תאנים עלומות
אם יש לכם פלפל, דבש, תאנים המשימה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו Marsala-תאנים עלומות מעל ריקוטה, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו אגסים עלומים Marsala (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים 7 דקות או עד סירופ.
להוסיף תאנים; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
תאנים טריות צריכות מעט מאוד קישוט ובישול, הודות לטעם העדין, המתוק והמרקם הצפוף שלהן. לקבלת סיום מהיר, מהנה לארוחה, מגישים תאנים גלם, או בעדינות מבשלים אותם ברוטב רק כמה דקות. התאנים זמינות פעמיים בשנה, עם היבול הראשון זמין מיוני עד יולי, והיבול השני מגיע בתחילת ספטמבר ונמשך עד אמצע אוקטובר.