Meat Lite: Rancheros Hash Stacks
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כמון טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: פסטה אגוזים, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: שאריות Empanadas (מתכונים דומים).
הוראות
בעדינות מעיל התחתון של מחבת sauté גדול עם שמן צמחי ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, לסחוט את צ ' וריסו מתוך המעטפת שלה ולהוסיף את הנקניק למחבת בחתיכות קטנות.
תן את הבשר חום במשך כ 5 דקות, לשבור את החתיכות לחתיכות קטנות עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מוסיפים את הבצל והשום, מפחיתים את החום לבינוני ולטבול במשך 7-10 דקות, עד שהבצל רך.
מערבבים את העגבניות, מים, שעועית וכמון. להביא לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים במשך 20-30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל.
אופים את הטורטיות בתנור 350° F במשך כ 10 דקות עד פריך. לחלופין, מטגנים את הטורטיות: מוסיפים כ -1 כוס שמן צמחי למחבת sauté צדדית גבוהה מעל חום בינוני גבוה. כאשר בועות פולטות במהירות סביב קצה הידית של כף עץ להגדיר בשמן, השמן מוכן לטיגון. מנמיכים את טורטיות אחד בכל פעם לתוך השמן החם, טיגון על 1 דקה לכל צד.
מעבירים כל טורטייה לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח.
הפוך את הביצים כדי להזמין. כל סגנון עובד היטב עם ערימות אלה. חלמונים עלומים או בצד שמש מעשירים את הרוטב כאשר דקר ו טפטף לתוך שאר המנה.
כאשר הביצים מוכנות, להרכיב את הערימות. שים 1 טורטייה אפויה על צלחת העליון עם כ 1/2 כוס של רוטב חריף ומפזרים גבינה.
הוסף עוד טורטייה פריך, העליון עם 1/2 כוס יותר רוטב, ועוד קמצוץ של גבינה. למעלה עם ביצה, בצל ירוק, כוסברה ושמנת חמוצה.