Menudo Rojo (Red Menudo)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. לכו לחנות ותביאו מלח, כוסברה, יפונים, פלפלים צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו Menudo Rojo (Red Menudo), Menudo Rojo (Red Menudo), ו מנודו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא מים גלון 1 לרתיחה.
מניחים מעיים בסיר, להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות. מדי פעם לרפרף שומן עם כף.
מסננים מים, מפחיתים חום, ויוצקים גלון מים טרי. המשך להרתיח מעיים במשך 2 שעות; לנקז.
יוצקים הנותרים 1 גלון מים לתוך הסיר עם מעיים, ולהביא לרתיחה. מערבבים שום ובצל לבן 1. מתבלים במלח, פלפל, אורגנו ופלפל אדום. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מסדרים את פלפלים דה arbol צ ' ילה על תבנית אפייה, ומטגנים על 2 דקות, רק עד שהם מתחילים לחרוך.
הסר מהחום, חריץ לאורכו, ולהסיר זרעים. בבלנדר או מעבד מזון, למזג את פלפלים דה arbol צ 'ילה ו japones פלפלים צ' ילה עד קצוץ דק מאוד.
מערבבים לתוך הסיר, ולהמשיך לבשל 2 שעות על אש נמוכה.
מערבבים את hominy לתוך הסיר. המשך בישול 1 שעה.
מגישים עם בצל שנותר, כוסברה, ומיץ לימון.