Mesclun עם בצל בגריל, תפוח, גבינת Gruyère
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Mesclun עם בצל צלוי, תפוח, גבינת Gruyère. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 69 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוח גלאן, סלט גורמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח, Gruyere בגריל עם קונפי בצל אדום ... בתוספת Q & A עם" גבינה Wiz " ג'ינה Freize!, ו Gruyere, עגבניות קלויות איטיות, וגבינה בגריל בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני. בזהירות לארגן 4 פרוסות בצל במחבת, ומפזרים 1/2 כפית סוכר; לטגן 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב. לנגב מחבת; לחזור על ההליך עם פרוסות בצל שנותרו 1/2 כפית סוכר.
מערבבים סלט ירקות, תפוח, וגבינה.
מערבבים מים, חומץ, שמן, מלח ופלפל; יוצקים תערובת חומץ על תערובת סלט ירוקה, משליכים למעיל. מחלקים סלט באופן שווה בין 4 צלחות; העליון כל מנה עם פרוסות בצל.