Millefeuille של תאנים טריים ריקוטה
Millefeuille של תאנים טריות וריקוטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 250 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצק פילו, תאנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Millefeuille של תאנים טריים ריקוטה, ריקוטה עם תאנים טריות ושקדים מתוקים, ו תאנים טריות עם מתכון ריקוטן ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת גדולה, רדוד אפייה עם קצת חמאה להניח 1 פילו גיליון על גבי. (כיסוי שנותר פילו עם מטלית לחה.)
מברשת פילו עם חמאה ומפזרים על 1 כפית סוכר.
שכבה עוד גיליון פילו על גבי ולחץ למטה. חזור על שכבות עד שאתה משתמש בכל הסדינים, מסתיים עם 1 כפית סוכר על גבי.
חותכים מחסנית פילו לתוך 32 ריבועים שווים.
אופים עד ריבועים הם חום זהוב פריך, 15 עד 17 דקות.
מניחים מנה של תערובת ריקוטה על צלחת. למעלה עם 1 פילו מרובע, 1 tbsp ריקוטה ופרוסות תאנה. חזור על סך של 4 שכבות.
צלחת רסס עם הפחתת בלסמי לפזר צנוברים סביב. חוזר.