Minestrone עם פסטו: minestrone קון פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1078 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית ליגוריאני, מלח ים, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. נסו פסטו Minestrone, טורטליני & פסטו minestrone, ו בזיליקום פסטו minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את פסטו: במרגמה אבן גדולה, מניחים את צנוברים, בזיליקום, שום ומלח, וטוחנים עם עלי עד הדבק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
טפטוף בשמן זית, מכות עם כף עץ. זה יכול להיעשות גם במעבד מזון. אחסן בצנצנות, עם שמן זית כתית מעולה, עד שבוע 1.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1
להשרות את borlotti ו קנלוני שעועית בנפרד לילה לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
בסיר מרק גדול, מניחים שני סוגים של שעועית, בצל, קישואים, עגבניות, סלרי, תפוחי אדמה, כרישה, ושמן זית, ומכסים על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד השעועית הם רכים על 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות.
מוסיף את הפסטה, ולהפוך את החום גבוה. מבשלים את הפסטה לרתיחה עד אל דנטה. מחלקים את המרק בין 4 קערות העליון כל קערה של minestrone עם מנה של פסטו צף על גבי.