Montecados (עוגיות ספרדיות)
מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגיות אניס ספרדיות, Nasty Bits: עוגיות שומן ספרדית (Polvorones), ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מערבבים את הקמח, הסוכר והקינמון יחד.
מוסיפים את התקצור המומס עד שהכל מעורבב היטב. מערבבים את אניס ולשים במשך 5 דקות.
רול לתוך 1 כדורי אינץ ' ולמקם על גיליון עוגיות ungreased 2 סנטימטרים זה מזה.
מניחים שקדים blanched על גבי כל עוגייה לדחוף למטה מעט.
אופים ב 250 מעלות F (120 מעלות C) במשך 30 דקות. אתה לא רוצה לחמם את העוגיות. הם צריכים להישאר חיוורים.
תן לעוגיות להתקרר על גיליון עוגיות במשך 30 דקות.