Mostaccioli
Mostaccioli לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 149 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמנת כבדה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 13% . נסו את Mostaccioli , Mostaccioli Casserole , ומוסטאצ'יולי אפוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או בטיפות סיליקון.
לעוגיות: במעבד מזון מעבדים יחד את הקמחים, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט וקליפת הלימון והתפוז.
מוסיפים את שמן הזית והחמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה גדולה, טורפים יחד את הסוכר, החלב, הרום והביצה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצים עד שנוצר בצק נוקשה. באצבעות לחות, מעצבים את הבצק לכדורים בגודל 1 אינץ' ומניחים במרחק של כ-1 אינץ' זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים עד שהעוגיות יציבות למגע, 10 עד 11 דקות. מצננים במשך 10 דקות, ולאחר מכן מעבירים את העוגיות לרשתות לצינון מלא, כ-15 דקות נוספות.
שמים את השוקולד צ'יפס והשמנת בקערה בינונית חסינת חום ומניחים את הקערה על מחבת עם מים בקושי רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
טובלים את העוגיות באמצע הציפוי, ואז מחזירים אותן למדפים ומניחים להתייצבות בטמפרטורת החדר עד להתייצבות, 1 1/2 עד 2 שעות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.