קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

Muchacho con Melao de Panela (בשר בקר עם סירופ סוכר קנים)

Muchacho con Melao de Panela (בשר בקר עם סירופ סוכר קנים)
אם יש לך עלי דפנה, חרדל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קנה סירופ פאי פקאן, קנה סירופ כנפיים חמות מזוגגות, ו מתכון חזיר פקאן, בורבון וקנה סירופ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר בצלחת לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מניחים את החומץ הלבן, כמון טחון, חרדל, בצל, בצל ירוק, מלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון.לשפשף את תערובת הבצל על כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
כמון טחוןכמון טחון
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תן לו לנוח 2 עד 3 ימים במקרר.
4
מחממים את השמן בסיר גדול ומניחים את הבשר והחום, צורבים אותו משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את המים, עלי דפנה, קורנית ואורגנו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על 3 שעות או עד הבשר הוא רך מאוד.קח את הבשר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מוסיפים את melao לסיר ומערבבים עם מי הבישול שנותרו בסיר מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים היטב ומבשלים כ 2 דקות על אש נמוכה.
3
מניחים את הרוטב בבלנדר ומערבבים עד חלקה ויוצקים על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מגישים מעל אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן