Muchacho con Melao de Panela (בשר בקר עם סירופ סוכר קנים)
אם יש לך עלי דפנה, חרדל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קנה סירופ פאי פקאן, קנה סירופ כנפיים חמות מזוגגות, ו מתכון חזיר פקאן, בורבון וקנה סירופ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר בצלחת לא תגובתי.
מניחים את החומץ הלבן, כמון טחון, חרדל, בצל, בצל ירוק, מלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון.לשפשף את תערובת הבצל על כל הבשר.
תן לו לנוח 2 עד 3 ימים במקרר.
מחממים את השמן בסיר גדול ומניחים את הבשר והחום, צורבים אותו משני הצדדים.
מוסיפים את המים, עלי דפנה, קורנית ואורגנו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על 3 שעות או עד הבשר הוא רך מאוד.קח את הבשר מהסיר.
מוסיפים את melao לסיר ומערבבים עם מי הבישול שנותרו בסיר מן הבשר.
מערבבים היטב ומבשלים כ 2 דקות על אש נמוכה.
מניחים את הרוטב בבלנדר ומערבבים עד חלקה ויוצקים על גבי הבשר.