Mykonos פילה סול
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? Mykonos פילה סול יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1741 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לימון, שן שום, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Mykonos פילה סול, פילה אפוי של סול, ו פילה סול ברוטב שמן.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 200 מעלות F.
מערבבים דגים, חצי פרוסות לימון, יין, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה. להשרות, מכוסה, בטמפרטורת החדר 30 דקות.בינתיים, לטאטא יחד ביצה, חלב, ועוד 1/4 כפית מלח במים רדודים bowl.In עוד קערה רדודה, מערבבים יחד פירורי לחם, שום, פטרוזיליה, פלפל, הנותרים 1/4 כפית מלח.כאשר דגים נעשים במרינדה, לטבול חתיכות דגים, אחד בכל פעם, בתערובת ביצים, לתת לטפטף עודף, ואז לדלות בתערובת פירורי לחם, רועד את עודף.
העברת גיליון נייר שעווה, הסדרת דגים בשכבה אחת.
חום 2 כפות שמן ו 1/2 כפות חמאה 12 " לא מקל מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מטגנים 2 חתיכות של דגים, מתהפכים פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, 4-5 דקות בסך הכל.
להעביר גיליון אפייה ולשמור חם בתנור, ואז לבשל הנותרים 2 חתיכות של דגים הנותרים 2 כפות שמן ואת הנותרים 1/2 כף חמאה באותו אופן.
מגישים דגים עם פרוסות לימון שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.