Orecchiette עם כרוב, בייקון, ועגבניות מיובשות
Orecchiette עם כרוב, בייקון, ועגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות מיובשות מלאות בשמן, גבינת פרמזן-רג'יאנו, בייקון במרכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, Orecchiette עם עגבניות שרי מיובשות וטריות, ו קינואה, כרוב ועגבניות מיובשות.
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 8 דקות או עד כמעט רך.
מוסיפים כרוב, ומבשלים 2 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי.
בעוד הפסטה מבשלת, מבשלים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה 4 דקות או עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת; להתפורר ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים עגבניות מיובשות, פלפל אדום כתוש, ושום לטפטוף במחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת פסטה, שמורות 1/2 כוס בישול נוזלי, פלפל שחור, ומלח למחבת; לזרוק לשלב. תערובת פסטה העליון באופן שווה עם בייקון וגבינה; לטפטף באופן שווה עם מיץ לימון.