סופלה שוקולד
סופלה שוקולד נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, סוכר בתוספת תוספת, ליווי: קצפת קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות צלחת סופלה חמאה ומפזרים סוכר, לדפוק עודף.
ממיסים שוקולד בקערת מתכת מעל סיר של מים מבעבעים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
הסר קערה מחום ומערבבים חלמונים (תערובת יהיה להקשיח).
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
הוסף 1/3 כוס סוכר, קצת בכל פעם, ממשיך להכות במהירות בינונית, ואז להכות במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים על 1 כוס לבנים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ולאחר מכן להוסיף תערובת ללבנים הנותרים, מתקפל בעדינות אבל ביסודיות.
כף לתוך צלחת סופלה ולהפעיל את קצה האגודל סביב קצה צלחת סופלה (זה יעזור סופלה לעלות באופן שווה).
אופים באמצע התנור עד נפוח מצופה על גבי אבל עדיין jiggly במרכז, 24 עד 26 דקות.
* סופלה ניתן להרכיב עד 30 דקות לפני האפייה. שמור, מכוסה קערה גדולה הפוכה (לא לתת סופלה לגעת קערה), בטמפרטורת החדר.