Orecchiette עם כרובית, אנשובי, קרוטונים מטוגנים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? Orecchiette עם כרובית, אנשובי, קרוטונים מטוגנים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך אנשובי, שמן זית, גבינת פרמזן בתוספת, ועוד כמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Orecchiette עם כרובית, אנשובי ופיסטוקים, Orecchiette עם אנשובי & סגול הנבטה ברוקולי, ו ארוחת ערב: אורקייט עם ברוקולי, אנשובי וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. זורקים כרוביתפלורטים עם 1 כף שמן זית בקערה גדולה למעיל.
מפזרים מלח ופלפל ומורחים בשכבה אחדעל תבנית אפייה גדולה. פרחים כרובית Roastuntil הם במכרז ומתחילים חום כתמים, stirringoccasionally, כ 25 דקות. טמפרטורת חום קרירה. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מבשלים פסטה בסיר גדול של רטיבות מים מלוחים עד רק tenderbut עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה, הזמנה 1 1/3 כוסות pastacooking נוזלי. הגדר פסטה ובישול liquidaside בנפרד.
בינתיים, חום 2 כפות oliveoil במחבת גדולה עמוקה nonstick או חום בינוני גבוה potover גדול.
מוסיפים קובסנד לחם עד חום זהוב פריך, 3 to4 דקות.
העברה לקערה קטנה וקריר.מחבת מילואים או סיר.
מוסיפים 2 כפות שמן זית לסאמסקילה או סיר וחום על בשר בינוני גבוה.
מוסיפים קישואים ושום וקישואים הם בצבע חום זהוב ומכרז פריך, 3 עד 4 דקות.
מוסיף כרובית andanchovies ו sauté עד מחומם דרך, 3 עד 4 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
הוסף drainedpasta, שמורות 1 1/3 כוסות פסטה cookingliquid, הנותרים 3 כפות שמן זית, 1/3 כוס פטרוזיליה, 1/3 כוס פרמזן, ו
גבינת פקורינו רומנו וזורק למעיל.פסטה העונה לפי הטעם עם מלח טריפל שחורground. מחלקים פסטה בין6 קערות; מפזרים קרוטונים מטוגנים, פטרוזיליה נותרת, ופרמזניה נוספת ומגישים.
קישואים מטוגנים מקשטים יפה לפסטה.לזרוק את הפריחה בקמח אל מעיל, ואז frythem במחבת גדולה מלאה 1/2 כוס oliveoil מחומם ל 182° רק עד שהם זהובים.
מסננים את הפריחה המטוגנת על מגבוני ניירלפני הצבת אותם על גבי הפסטה.