Orecchiette עם כרישה, אפונה, פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 863 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, עלי נענע, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו Orecchiette עם ברוקולי פקורינו, Orecchiette עם בשר חזיר כרישה, ו Orecchiette עם נקניק עוף, פטריות כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הכרישה, מתבלים במלח ו 1/4 כפית הפלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום והאפונה ומבשלים 2 דקות יותר. מערבבים בקרם ו 3/4 כוס פקורינו. מבשלים עד הרוטב התעבה מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הרוטב, גרידת לימון, מנטה וזורקים. מחלקים את הפסטה בין קערות רדודות ומפזרים את הפקורינו והפלפל הנותרים.טיפ: אפונה מתוקה ופריכה מעט, טרייה שווה את המאמץ הנוסף של הפגזות במהלך התקופה הקצרה באביב כאשר הם זמינים. אתה יכול להשתמש 2 ק " ג של אפונה טרייה (2 כוסות קליפה) במקום אלה קפואים קרא במתכון זה.