Osso Bucco מטוגנת עם גבינת פטה לימון מתפוררת
אוסובוקו מטוגנת עם גבינת פטה לימון מתפוררת היא ללא גלוטן מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 102 גרם של שומן, וסך הכל 1310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אוסובוקו: שוקי עגל מטוגנים, אוסובוקו aka שנקי בשר צלוי, ו בסגנון אוסו בוקו צלעות בקר מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את עלי המנטה ופרוסת דק, ואז בקערה למזג את המנטה, פטה, בצל אדום וגרידת לימון. ואז מתבלים במלח ופלפל.
עבור osso bucco: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. במחבת עם תחתית כבדה מחממים את שמן הירקות לחום בינוני גבוה, ואז מפזרים את הטלה במלח ופלפל. הבא לצרוב את הבשר בכל צד עד חום, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מוסיפים את המניה, גזר, סלרי, בצל ורסק עגבניות למחבת. בחוזקה לכסות את המחבת בנייר כסף, ומבשלים בתנור במשך 4 שעות.
הסר את המחבת מהתנור, ואז לבדוק את רוך הבשר, זה צריך להיות מזלג מכרז. אם יש צורך, להמשיך לבשל כדי להשיג רוך הרצוי. ואז להסיר את הצלעות ולשמור את הנוזל שנותר. מעל חום בינוני-גבוה להפחית את צלימת הנוזל עד הנוזל צמצם 2 כוסות.
מגישים את osso bucco עם פירה, ולאחר מכן טפטוף עם רוטב ולסיים עם פטה להתפורר.