Pad לראות טקסוס
Pad See Yew עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 611 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, צ'ילי סראנו, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את רוטב הדגים, מיסו, רוטב צדפות, סוכר וסויה.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות, לבשל את בוק צ ' וי עד פריך במכרז, 2 דקות; להעביר צלחת.
מוסיפים את האטריות למים הרותחים ומבשלים עד מוצק אך גמיש, 5 דקות.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים; לנער את כל עודף מים.
להעביר את האטריות לקערה; לזרוק עם 1 כף השמן.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ומבשלים בחום גבוה עד לורוד לאורך 2 דקות.
תוסיף את השרימפס לבוק צ ' וי.
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 1 כף שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את הביצים ומבשלים על אש גבוהה במשך כ -30 שניות, רק עד מקושקשת קלות.
מוסיפים את האטריות וזורקים קלות.
מוסיפים את תערובת רוטב הדגים וזורקים. לבשל, בלי לערבב, רק עד הנוזל כמעט התאדה, על 5 דקות. מערבבים את האטריות פעם אחת, ואז לבשל עד השחמה על הקרקעית, 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיף את השרימפס ובוק צ ' וי; לבשל רק עד מחומם דרך.
מעבירים את האטריות למגש גדול, מפזרים צ ' ילי ובוטנים ומגישים עם פלחי ליים.