פזאנ זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם מלח, סוכר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. נסו כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרינדה: להביא את החומץ, שום, סוכר, מלח, אורגנו, זרעי שומר, פלפל שחור, ו 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופנים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו מגניב.
3
מניחים את חזה הבקר בתבנית אפייה גדולה ומכסים עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
תן מנוחה, מכוסה, לילה במקרר.
5
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
עבור חזה בקר: למרוח עם רסק עגבניות ולמקם בתבנית אפייה גדולה ונקייה. לבשל, מכוסה, במשך 5 שעות. הבשר צריך בקלות להתפרק. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
פרוס את חזה הבקר נגד התבואה בפרוסות עבות 1/8 אינץ'. שמור את jus בנפרד. שמור את פרוסות חזה הבקר חמות בjus.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
8
הסר את החלק הפנימי של הלחמניות ולמרוח עם מיונז חזרת, לפי הטעם. שים 2 פרוסות גבינה, 2 עד 3 עגבניות קלויות, וקומץ של pepperoncini על כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות
9
מניחים בתנור כדי פריך את הלחמניות ולהמיס את הגבינה. בינתיים, לבשל את הביצים כדי יתר קל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים 2 ביצים על כל גליל. למעלה עם כ 4 אונקיות בריסקט וטפטוף עם כמה jus. לעטוף לחתוך לחצי. בון גוסטאיו!
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתף משפחת Bunnell סירה הר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.