פזאנ זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם מלח, סוכר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. נסו כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרינדה: להביא את החומץ, שום, סוכר, מלח, אורגנו, זרעי שומר, פלפל שחור, ו 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו מגניב.
3
מניחים את חזה הבקר בתבנית אפייה גדולה ומכסים עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
תן מנוחה, מכוסה, לילה במקרר.
5
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
עבור חזה בקר: למרוח עם רסק עגבניות ולמקם בתבנית אפייה גדולה ונקייה. לבשל, מכוסה, במשך 5 שעות. הבשר צריך בקלות להתפרק. מגניב.
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתף משפחת Bunnell סירה הר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.