Pain Perdu I
כאב Perdu אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 26 אוהדים. אם יש לך סוכר, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הלחם ומניחים על מתלה חוט להתייבש קצת כמו שאתה מכין את הבלילה.
לטאטא את הביצה להתמזג. להמיס 3 כפות של החמאה בסיר או על הכיריים ולאפשר להתקרר מעט.
לטאטא את הסוכר, מלח ותבלינים לתוך הביצה. כאשר החמאה התקררה מעט, לאט לטפטף אותו אל הביצה, לטאטא כל הזמן. קצת בכל פעם, להוסיף את הקמח לתערובת הביצה כדי להפוך את הדבק עבה חלקה. לאחר כל זה הוסיף, לאט לאט להתמזג החלב ולבסוף וניל.
להקציף עד רק חלקה ולהניח בצד.
מחממים את החמאה הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני. לטבול פרוסת הלחם בבלילה ולאפשר להשרות במשך 30 שניות, לא יותר.
הסר מן הבלילה ולאפשר עודף לטפטף, בחזרה לתוך הקערה.
הנח את הפרוסה החבוטה במחבת. חזור עם הפרוסות הנותרות. מבשלים עד הזהב בצד אחד ולאחר מכן להפוך לחום את השני.
מגישים מיד-לסחוט טרי של מיץ לימון ואבק טוב של אבקת סוכר הוא מסורתי.