Palacsinta של סבתא אירנה (קרפים הונגריים)
פלקסינטה של סבא אירנה (קרפים הונגריים) עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם סוכר, שוקולד מריר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. וזה די גרוע. נסו Palacsinta ההונגרי (קרפים), קרפים הונגריים עם חמאת בוטנים וריבה: Palacsinta, ו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח והביצים ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את החלב, מי סודה, שמן צמחי ומלח ומערבבים כדי לשלב; מקררים את הבלילה בין לילה.
כדי להפוך את הפנקייקים, לחמם מחבת משומנת קלות על אש בינונית.
הסר את הבלילה מהמקרר ומערבבים היטב.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת ומבשלים את הפנקייק במשך כדקה אחת. הפוך אותו ומבשל עוד דקה, או עד חום זהוב.
הסר את הפנקייק מהמחבת ומניח אותו על נייר שעווה. חזור עם הבלילה הנותרת, לערום את הפנקייקים תוך שמירה על הפרדה עם נייר שעווה.
כדי להפוך את המילוי, לשלב את השקדים הקצוצים, 1/2 כוס סוכר, חלב, תמצית וניל, ורום (אם תרצה) בסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהסוכר מומס והתערובת שמנת. אפשר לו להתקרר מעט לפני מילוי הפנקייקים.
עבור ציפוי שוקולד, לשלב את המים, 1/2 כוס סוכר, שוקולד בסיר ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהשוקולד נמס.
הסר את המחבת מהחום והוסף את המרגרינה, תוך ערבוב עד מותך ושילוב.
מורחים 1 כף גדושה של מילוי שקדים על כל פנקייק, מגלגלים אותם ומניחים אותם על מגש. (יהיה לך 10 עד 15 בסך הכל, בהתאם לגודל שלהם.)
יוצקים את ציפוי השוקולד על מגש של פנקייק מגולגל. אם תרצה, לחמם את המגש במיקרוגל במשך כ 30 שניות לפני ההגשה.