Palacsinta של סבתא אירנה (קרפים הונגריים)
ה-Palacsinta של סבתא אירנה (קרפים הונגריים) היא ארוחת בוקר שמגישה 12. תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . 72 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Palacsinta הונגרי (קרפים) , Palacsinta הונגרי (קרפים) וקרפים הונגריים עם חמאת בוטנים וריבה: Palacsinta .
הוראות
מערבבים את הקמח והביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את החלב, מי הסודה, השמן הצמחי והמלח ומערבבים לאיחוד; מקררים את הבלילה למשך הלילה.
להכנת הפנקייק מחממים מחבת משומנת קלות על אש בינונית.
מוציאים את הבלילה מהמקרר ומערבבים היטב.
יוצקים 1/4 כוס מהבלילה למחבת ומבשלים את הלביבה כדקה. הופכים אותו ומבשלים עוד דקה, או עד להזהבה.
מוציאים את הלביבה מהתבנית ומניחים אותה על נייר שעווה. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה, עורמים את הלביבות תוך שמירה בנפרד בנייר שעווה.
להכנת המילוי, מערבבים בסיר את השקדים הקצוצים, 1/2 כוס סוכר, חלב, תמצית וניל ורום (אם רוצים). מבשלים ומערבבים על אש קטנה עד שהסוכר נמס והתערובת קרמית. מניחים לו להתקרר מעט לפני מילוי הלביבות.
לציפוי השוקולד, מערבבים את המים, 1/2 כוס סוכר ושוקולד בסיר ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהשוקולד נמס.
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את המרגרינה תוך כדי ערבוב עד להמסה ואיחוד.
מורחים כף גדושה של מלית שקדים על כל פנקייק, מגלגלים אותם ומניחים על מגש. (יהיו לך 10 עד 15 בסך הכל, תלוי בגודל שלהם.)
יוצקים את ציפוי השוקולד על מגש הפנקייקים המגולגלים. אם רוצים, מחממים את המגש במיקרוגל כ-30 שניות לפני ההגשה.