קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס

Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך קומפוט ריבס, גבעולי מרווה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט, ו צלעות חזיר עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 3 כפות שמן זית, פלפל שחור טחון, מלח, מרווה יבשה ושומר בקערה קטנה. לשפשף תערובת שמן על כל tenderloins חזיר; מקום בתבנית אפייה גדולה ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
שומר קרקעשומר קרקע
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 150 ° F, הפיכת חזיר מדי פעם, כ 8 דקות יותר עבור tenderloins בינוני ו 10 דקות עבור גדול.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
להעביר חזיר קרש חיתוך; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים חציית חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מפזרים פטרוזיליה; מקשטים עם גבעולים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מגישים עם קומפוט ריבס.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת