Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך קומפוט ריבס, גבעולי מרווה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט, ו צלעות חזיר עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3 כפות שמן זית, פלפל שחור טחון, מלח, מרווה יבשה ושומר בקערה קטנה. לשפשף תערובת שמן על כל tenderloins חזיר; מקום בתבנית אפייה גדולה ולתת לעמוד 20 דקות.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 150 ° F, הפיכת חזיר מדי פעם, כ 8 דקות יותר עבור tenderloins בינוני ו 10 דקות עבור גדול.
להעביר חזיר קרש חיתוך; תן לנוח 5 דקות.
חותכים חציית חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים על מגש.
מפזרים פטרוזיליה; מקשטים עם גבעולים מרווה.