קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס

Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך קומפוט ריבס, גבעולי מרווה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט, ו צלעות חזיר עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 3 כפות שמן זית, פלפל שחור טחון, מלח, מרווה יבשה ושומר בקערה קטנה. לשפשף תערובת שמן על כל tenderloins חזיר; מקום בתבנית אפייה גדולה ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
שומר קרקעשומר קרקע
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 150 ° F, הפיכת חזיר מדי פעם, כ 8 דקות יותר עבור tenderloins בינוני ו 10 דקות עבור גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
להעביר חזיר קרש חיתוך; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים חציית חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מפזרים פטרוזיליה; מקשטים עם גבעולים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מגישים עם קומפוט ריבס.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת