קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

Pancetta-בשר משובץ פילה

Pancetta-בשר משובץ פילה
בשר בקר משובץ Pancetta Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך ג'לי דומדמניות, שאלוט, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Pancetta-בשר משובץ פילה, בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה, ו רוזמרין - פירור בשר טנדרלוין עם עגבניות צלויות פנקטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשר בקר טפיחה יבש לחתוך 1/2 אינץ 'חריצים עמוקים במרווחים 1 אינץ' על כל צלוי, ולאחר מכן להכניס 1 חתיכת pancetta לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בקרבקר
3
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
4
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד רק עישון, אז בשר חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להעביר בשר למחבת קלייה קטנה, הזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
רוסטביף באמצע התנור עד למד חום שקורא מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים במרכז 49°, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
חום שמורות מחבת על חום בינוני גבוה עד שמן חם אבל לא מעשן, אז saut é שאלוט עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים יין אדום ומחבת Marsala ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם על ידי כשליש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים חצי-צבע וג 'לי ומבשלים במהירות, מטייחים, עד ג' לי משולב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הוסף חמאה, 1 קצת בכל פעם, לטאטא עד incorporated, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להקציף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
7
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
8
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום