קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם Rikards מיל תירס צהוב שיבולת שועל ועגבניות ירושה בגריל

Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם Rikards מיל תירס צהוב שיבולת שועל ועגבניות ירושה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם טחנת Rikards תירס צהוב שיבולת שועל עגבניות ירושה בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פטרוזיליה מיקרו, כל קליפות שרימפס מקילוף שרימפס, שיבולת שועל אבן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים שעועית עם תירס בגריל, פסטו + עגבניות ירושה, גבינת צ'דר מעושנת עם עגבניות ירושה צלויות, ו שרימפס בגריל ועשן בגריל תירס גריסים.

הוראות

1
כדי להכין את שרימפס, פגז ו devein, משאיר את הראש על והזמין פגזים להפחתת שרימפס. פרוס את הפנצ ' טה או בקש מהחתן שלך לחתוך אותו עבורך באותו עובי כמו בייקון סלאב. לעטוף את חלק הבשר של כל שרימפס עם pancetta. כדי לבשל את השרימפס, מתבלים את השרימפס עם פלפל לימון וטוגנים על אש בינונית עד שהפנצ ' טה היא חום זהוב ופריך. Deglaze המחבת עם ווסטרשייר ולצמצם כדי מעיל השרימפס. עתודה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פלפל לימוןפלפל לימון
בייקון סלאבבייקון סלאב
צמצוםצמצום
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
כדי לבשל את גריסים: להביא את החלב, מים jalapenos לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את גריסים וחמאה; מבשלים עד מכרז הוספת מים נוספים במידת הצורך, ערבוב מדי פעם. כאשר גריסים רכים, לסיים עם גבינת מסקרפונה ומתבלים עם מלח ופלפל. עתודה חמה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1
בסיר קטן להזיע את שאלוט, קלח תירס וקליפות שרימפס בחמאה שלמה עד כתום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים רסק עגבניות וקרמל. Deglaze עם יין לבן ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3
מוסיפים מלאי שרימפס ומבשלים במשך 1/2 שעה. זן, להפחית על ידי 1/2 ולסיים עם כל buerre manie - buerre manie נעשה על ידי שילוב של כל החמאה עם הקמח. עתודה לציפוי.;
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1
מטגנים במיה ב 350 מעלות F שמן עד הזהב. עגבניות ירושה גריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה ירושהעגבנייה ירושה
במיהבמיה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים עגבניות במיה באמצע הצלחת, גריסים כפית על גבי במיה ועגבניות, לארגן שרימפס סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
במיהבמיה
3
מפזרים שומר מגולח, בריכות ופטרוזיליה על גבי צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםחמאה שלמהחמאה שלמה2קלח תירס, גרעינים הוסרוקלח תירס, גרעינים הוסרו9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס צהוב אבן-grits הקרקעתירס צהוב אבן-grits הקרקע28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרי יבששרי יבש6שרימפס וורידיםבריכות שומר, לקישוטבריכות שומר, לקישוט6שרימפס וורידיםשומר מגולח, ספוג במי קרחשומר מגולח, ספוג במי קרח12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3אינצ ' יםעגבניות ירושה פרוסות עבותעגבניות ירושה פרוסות עבות3פלפלים חלפיניו, פיצולפלפלים חלפיניו, פיצול12 כפיות אבקת שוםפלפל לימוןפלפל לימון12 כפיות אבקת שוםגבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה6במיה, מגולגל בקמח אורזבמיה, מגולגל בקמח אורז227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה6שרימפס וורידיםמיקרו פטרוזיליה, לקישוטמיקרו פטרוזיליה, לקישוט6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל3שאלוט קלופים ופרוסיםשאלוט קלופים ופרוסים6שרימפס וורידיםכל קליפות השרימפס מקילוף שרימפסכל קליפות השרימפס מקילוף שרימפס24(U-8) ראש על שרימפס פראי(U-8) ראש על שרימפס פראי1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי שרימפסמלאי שרימפס12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1פיינטטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #49461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.