קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם Rikards מיל תירס צהוב שיבולת שועל ועגבניות ירושה בגריל

Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם Rikards מיל תירס צהוב שיבולת שועל ועגבניות ירושה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם טחנת Rikards תירס צהוב שיבולת שועל עגבניות ירושה בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פטרוזיליה מיקרו, כל קליפות שרימפס מקילוף שרימפס, שיבולת שועל אבן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים שעועית עם תירס בגריל, פסטו + עגבניות ירושה, גבינת צ'דר מעושנת עם עגבניות ירושה צלויות, ו שרימפס בגריל ועשן בגריל תירס גריסים.

הוראות

1
כדי להכין את שרימפס, פגז ו devein, משאיר את הראש על והזמין פגזים להפחתת שרימפס. פרוס את הפנצ ' טה או בקש מהחתן שלך לחתוך אותו עבורך באותו עובי כמו בייקון סלאב. לעטוף את חלק הבשר של כל שרימפס עם pancetta. כדי לבשל את השרימפס, מתבלים את השרימפס עם פלפל לימון וטוגנים על אש בינונית עד שהפנצ ' טה היא חום זהוב ופריך. Deglaze המחבת עם ווסטרשייר ולצמצם כדי מעיל השרימפס. עתודה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פלפל לימוןפלפל לימון
בייקון סלאבבייקון סלאב
צמצוםצמצום
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
כדי לבשל את גריסים: להביא את החלב, מים jalapenos לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מוסיפים את גריסים וחמאה; מבשלים עד מכרז הוספת מים נוספים במידת הצורך, ערבוב מדי פעם. כאשר גריסים רכים, לסיים עם גבינת מסקרפונה ומתבלים עם מלח ופלפל. עתודה חמה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
בסיר קטן להזיע את שאלוט, קלח תירס וקליפות שרימפס בחמאה שלמה עד כתום.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים רסק עגבניות וקרמל. Deglaze עם יין לבן ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3
מוסיפים מלאי שרימפס ומבשלים במשך 1/2 שעה. זן, להפחית על ידי 1/2 ולסיים עם כל buerre manie - buerre manie נעשה על ידי שילוב של כל החמאה עם הקמח. עתודה לציפוי.;
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1
מטגנים במיה ב 350 מעלות F שמן עד הזהב. עגבניות ירושה גריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה ירושהעגבנייה ירושה
במיהבמיה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים עגבניות במיה באמצע הצלחת, גריסים כפית על גבי במיה ועגבניות, לארגן שרימפס סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
במיהבמיה
3
מפזרים שומר מגולח, בריכות ופטרוזיליה על גבי צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשחמאה שלמהחמאה שלמה2קלח תירס, גרעינים הוסרוקלח תירס, גרעינים הוסרו9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס צהוב אבן-grits הקרקעתירס צהוב אבן-grits הקרקע28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרי יבששרי יבש6שרימפס וורידיםבריכות שומר, לקישוטבריכות שומר, לקישוט6שרימפס וורידיםשומר מגולח, ספוג במי קרחשומר מגולח, ספוג במי קרח11 כף אורגנו מיובשקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3אינצ ' יםעגבניות ירושה פרוסות עבותעגבניות ירושה פרוסות עבות3פלפלים חלפיניו, פיצולפלפלים חלפיניו, פיצול11 כף אורגנו מיובשפלפל לימוןפלפל לימון11 כף אורגנו מיובשגבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה6במיה, מגולגל בקמח אורזבמיה, מגולגל בקמח אורז227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים6שרימפס וורידיםמיקרו פטרוזיליה, לקישוטמיקרו פטרוזיליה, לקישוט6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל3שאלוט קלופים ופרוסיםשאלוט קלופים ופרוסים6שרימפס וורידיםכל קליפות השרימפס מקילוף שרימפסכל קליפות השרימפס מקילוף שרימפס24(U-8) ראש על שרימפס פראי(U-8) ראש על שרימפס פראי1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי שרימפסמלאי שרימפס11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1פיינטרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.