Panforte
Panforte עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 36 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. אם יש לכם סוכר, אבקת קקאו טבעית, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות נסו Panforte, Panforte, ו Panforte שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325 מעלות F (300 מעלות F אם משתמשים בתנור הסעה). בנדיבות משמנים את הצדדים של מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' (רצוי עם פאם). בשורה התחתונה עם פיסת נייר אורז 1.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, קקאו, קינמון, allspice, ציפורן, וג ' ינג ' ר.
בסיר גדול, לשלב את הסוכר והדבש. לבשל, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני עד התערובת מתחילה לרתוח. לאחר התערובת רותחים, להפסיק לערבב ולתת לבשל עד מדחום ממתקים רושם 238 מעלות F ל 240 מעלות F.
החלק את המחבת מהחום והוסף את תערובת הקמח, אגוזי לוז, שקדים ומשמש. מערבבים עד היטב מעורבב.
עבודה במהירות, לגרד את התערובת למחבת מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. למעלה עם פיסת נייר האורז שנותרה. באמצעות מרית אופסט, לחץ בחוזקה על הנייר כדי להפוך שכבה אפילו.
אופים במשך 28 עד 30 דקות (21 עד 22 דקות אם באמצעות תנור הסעה), עד המילוי מבעבע מעט על הקצוות. זה עדיין ייראה רך ורטוב מאוד, אבל זה יהיה להגדיר כפי שהוא מתקרר.
להעביר את תבנית האפייה מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין (לילה הוא הטוב ביותר).
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהפוך על קרש חיתוך. באמצעות סכין גדולה, לחתוך את panforte לתוך 3 רצועות לחתוך כל רצועה ל 12 חתיכות שוות. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.