קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

Panforte Di Sienna (עוגת פירות איטלקית)

Panforte Di Sienna (עוגת פירות איטלקית)
Panforte Di Sienna (עוגת פירות איטלקית) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 561 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, קינמון טחון, קליפת תפוז מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: Panforte, עוגת חג המולד מתובל מסיינה, עוגת סיינה-Panforte de Siena, ו Panforte.

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)משמשים מיובשים, חתוכים לקוביותמשמשים מיובשים, חתוכים לקוביות0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים שלמים, קצוצים בערךשקדים שלמים, קצוצים בערך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקליפת תפוז מסוכרת חתוכהקליפת תפוז מסוכרת חתוכה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קקאו מעובד הולנדיתאבקת קקאו מעובד הולנדית142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תאנים מיובשות, חתוכות לקוביותתאנים מיובשות, חתוכות לקוביות4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען (השתמשתי בחלק סוכר כתום וחלק סוכר רגיל.)סוכר מגורען (השתמשתי בחלק סוכר כתום וחלק סוכר רגיל.)2(חוֹרֶף)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז שלמים, עור או unskinned, קצוץ בערךאגוזי לוז שלמים, עור או unskinned, קצוץ בערך4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח Tbspsחמאה ללא מלח Tbsps

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו