קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פפרדל פוטנסקה

פפרדל פוטנסקה
ל-Pappardelle Puttanesca נדרשות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 371 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש זיתים ממולאים באנשובי, פסטה פפרדלה, יין ושום. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 68% . מתכונים דומים: Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (פפפרדלה אפויה עם טרוויזו רדיקיו) , פפרדלה עם תירס ופפרדלה עם צדפות .

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה פטריות ושום. מבשלים עד שהפטריות החלו להשחים, כ-4 דקות. מגבירים את החום לגבוה, ומוזגים פנימה יין. מביאים לרתיחה, ואז מערבבים פנימה זיתים, צלפים, מיץ צלפים, עגבניות מרוסקות ופתיתי פלפל. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומערבבים עם רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לה מרקה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
לה מרקה
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.