קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

Panforte'pies

Panforte'pies
פשטידות " Panforte יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון, muscovado חום סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. מתכונים דומים: Panforte, Panforte, ו Panforte.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
טוסט האגוזים על מגש אפייה קטן במשך 5-8 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות וחותמים 12 מעגלים עם חותך עגול 7.5 ס " מ רגיל. השתמש כדי קו הבארות של פח לחמניה 12-חור. צ ' יל עד צעד
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
(תוכלו להשתמש רק בסביבות מחצית המאפה.)
5
הפעל את התנור עד 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
ממיסים את החמאה, הסוכר, הסירופ והשוקולד יחד במחבת קטנה, ואז מכים בביצה, גרידת תפוזים, תאנים וקינמון. מערבבים באגוזים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כפית את תערובת האגוזים לתוך מאפים ואופים במשך 18-20 דקות עד המאפה הוא זהב חיוור. מגניב במשך 10 דקות בדיל, ולאחר מכן להסיר מתלה עד רק חם. מקציפים את השמנת עם הסוכר והאלכוהול, ואז אבק את הפשטידות עם סוכר דובדבן קטן ולסיים עם מנה של שמנת ופיזור של גרידת תפוזים ממש לפני האוכל. טוב עם קפה חזק או תה מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קפה חזקקפה חזק
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג