פשטידות " Panforte יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון, muscovado חום סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. מתכונים דומים: Panforte, Panforte, ו Panforte.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
טוסט האגוזים על מגש אפייה קטן במשך 5-8 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות וחותמים 12 מעגלים עם חותך עגול 7.5 ס " מ רגיל. השתמש כדי קו הבארות של פח לחמניה 12-חור. צ ' יל עד צעד
ממיסים את החמאה, הסוכר, הסירופ והשוקולד יחד במחבת קטנה, ואז מכים בביצה, גרידת תפוזים, תאנים וקינמון. מערבבים באגוזים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
כפית את תערובת האגוזים לתוך מאפים ואופים במשך 18-20 דקות עד המאפה הוא זהב חיוור. מגניב במשך 10 דקות בדיל, ולאחר מכן להסיר מתלה עד רק חם. מקציפים את השמנת עם הסוכר והאלכוהול, ואז אבק את הפשטידות עם סוכר דובדבן קטן ולסיים עם מנה של שמנת ופיזור של גרידת תפוזים ממש לפני האוכל. טוב עם קפה חזק או תה מנטה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.