קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

Panna Cotta al Mascarpone con Fragole

Panna Cotta al Mascarpone con Fragole
המתכון Panna Cottan אל Mascarpone con Fragole מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, קרטון מסקרפונה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו פאנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מיץ ליים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף גרידת ליים וקרם הצלפה 1/2 כוס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין (כ 2 דקות). מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
גרידת לייםגרידת ליים
ג ' לטיןג ' לטין
3
להקציף יחד גבינת מסקרפונה וסוכר כוס 1. לאט לאט להקציף הנותרים 2 כוסות שמנת הקצפה. בהדרגה להקציף בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ג ' לטיןג ' לטין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים לתוך 8 כוסות קינוח; מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
5
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, נשאר 1/4 כוס מיץ ליים, וחמאה בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים תערובת על תותים, משליכים למעיל. תערובת תות כפית מעל קוטה פאנה צונן.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.