Panna Cotta al Mascarpone con Fragole
המתכון Panna Cottan אל Mascarpone con Fragole מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, קרטון מסקרפונה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו פאנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מיץ ליים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה.
להוסיף גרידת ליים וקרם הצלפה 1/2 כוס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין (כ 2 דקות). מגניב במקצת.
להקציף יחד גבינת מסקרפונה וסוכר כוס 1. לאט לאט להקציף הנותרים 2 כוסות שמנת הקצפה. בהדרגה להקציף בתערובת ג ' לטין.
יוצקים לתוך 8 כוסות קינוח; מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, נשאר 1/4 כוס מיץ ליים, וחמאה בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות. מגניב לגמרי.
יוצקים תערובת על תותים, משליכים למעיל. תערובת תות כפית מעל קוטה פאנה צונן.