Panzanella
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, עגבניות גפן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם בקערת ערבוב בינונית ומכסים במים. משרים לחם 3 עד 5 דקות. בקבוצות קטנות, מוציאים לחם בחופן מהמים ומוציאים אותו החוצה עם ריסוק או קריעת לחם. אתה לא רוצה לחם רטוב, אז לסחוט אותו בזהירות.
מערבבים עגבניות עם בצל ובזיליקום בקערה שנייה ושמלה עם חומץ, שמן, מלח ופלפל.
מוסיפים לחם לסלט עגבניות ומשלבים. להתאים תבלינים לשרת.