קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Panzanella

Panzanella
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, עגבניות גפן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים לחם בקערת ערבוב בינונית ומכסים במים. משרים לחם 3 עד 5 דקות. בקבוצות קטנות, מוציאים לחם בחופן מהמים ומוציאים אותו החוצה עם ריסוק או קריעת לחם. אתה לא רוצה לחם רטוב, אז לסחוט אותו בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים עגבניות עם בצל ובזיליקום בקערה שנייה ושמלה עם חומץ, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
בצלבצל
באזיל!באזיל!
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים לחם לסלט עגבניות ומשלבים. להתאים תבלינים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם