קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Papadzules

Papadzules
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם כפית קטנה של מלח ים, ביצים מבושלות קשות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Papadzules, ו Papadzules מ ' יוקטן.

הוראות

1
הכינו צלחת מחוממת, לא חמה, מגישה או מנות בודדות מחוממות.
2
שים את המים, epazote, ומלח לתוך מחבת קטנה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מורחים את זרעי הדלעת בשכבה דקה על החלק התחתון של מחבת גדולה וחום דרך בעדינות על חום נמוך, הופכים אותם מעת לעת. הזרעים יתנפחו, אך הקפידו לא לתת להם להיות אפילו מעט זהוב או הרוטב יאבד צבע ירוק טרי שלה. אולי כדאי לך לשמור על מכסה שימושי כי לעתים קרובות חלק מהזרעים יתחילו לקפוץ מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מורחים את הזרעים על מגש מתכת כדי להתקרר לחלוטין לפני שחיקה כדי למנוע את הלהבים תופסים עם השמן הנדיף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
באמצעות מטחנת קפה/תבלין חשמלית, לטחון חלק מהזרעים בכל פעם לעקביות מרקם מעט, 5 עד 6 שניות. אם הזרעים הם הקרקע בסדר מדי, אז זה יהיה קשה יותר כדי לחלץ את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
6
יש קערת זכוכית קטנה מוכנה לשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
שים את זרעי הקרקע על צלחת שיש לה רכס קל סביב השפה. למדוד 1/4 כוס (63 מ " ל) של מרק epazote ולאט לאט מפזרים אותו - לא, למען השם, לשפוך את כל הרבה — על הזרעים ולעבוד אותו עם הידיים, הראשון לאחר לשים את הטלפון על מענה אוטומטי. בהדרגה להוסיף את הנוזל עד שיש לך משחה מתפוררת אך מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
8
להטות את הצלחת קצת לצד אחד ולשים מטלית מקופלת מתחת להחזיק אותו במצב זה. התחל לסחוט את הדבק ותראה כי טיפות שמן יתחיל extrude.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
9
להוסיף קצת יותר נוזל חם במידת הצורך - אתה כנראה לא צריך את כל הסכום-ולשמור לסחוט עד שאספת כמעט 4 כפות של שמן ירוק כהה. (זהו ויטמין e טהור, נהדר עבור הידיים.) להתפורר הדבק לתוך צנצנת בלנדר, להוסיף את מרק epazote המתוח שנותר, אם תרצה, ולהשתלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר את הרוטב למחבת להתחמם מעל החום הנמוך ביותר האפשרי, תוך ערבוב כמעט כל הזמן כי התוכן עמילן של הזרעים מתחיל להתנפח והחלקיקים נוטים להתקרש בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
לטבול אחד טורטיות חמות לתוך הרוטב: זה צריך להיות מכוסה קלות. אם הרוטב סמיך מדי, לדלל אותו עם קצת מים חמים נוספים. לעבוד מהר ככל שאתה יכול, טובל כל טורטייה לתוך הרוטב, מחזיק אותו עם מלקחיים אבל תומך בו עם מרית כך שאתה לא מקבל נשאר עם קצת טורטייה שבורה במלקחיים שלך.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מפזרים קצת ביצה קצוצה על פני שליש של טורטילה, לגלגל אותו, ומניחים אותו על המנה המחוממת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
13
כאשר כל papadzules הם התאספו, לשפוך את הרוטב שנותר עליהם. (אם הרוטב התעבה והפך למראה מגורען, לשים אותו בחזרה לתוך הבלנדר עם קצת מים חמים נוספים להתמזג עד חלקה.) עכשיו לשפוך על רוטב עגבניות ומפזרים את החלבון ביצה קצוץ וחלמונים. לקשט עם epazote אופציונלי. כמגע אחרון, כפית בבריכות קטנות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
תגיש מיד או שהשמן ישקע בחזרה לתוך הרוטב וכל העבודה הזאת תהיה לחינם! כמובן, זה יותר צבעוני ומושך לשרת את papadzules יחד על מנה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
15
מהמטבח המקסיקני שלי.
16
קלרקסון פוטר.