Papas Aplastadas (תפוחי אדמה מרוסקים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papas Aplastadas (תפוחי אדמה כתושים). מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 874 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, פלפל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Papas con Espinacas (תפוחי אדמה עם תרד), תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (PAPAS CHORREADAS), ו תפוחי אדמה מקסיקניים עם גבינה-Papas Con Queso (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה במים מומלחים קלות 15 דקות או עד רך; לנקז להתקרר מעט.
מבשלים בייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה 3 דקות או עד פריך.
הסר בייקון, הזמנת טפטופים במחבת.
להוסיף פלפל למחבת; לטחון 4 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, לבשל 1 דקה יותר, ולכבות את החום.
מקום מקורר תפוחי אדמה על מחבת רול ג ' לי משומנת קלות. באמצעות כף היד שלך או הצד החלק של פטיש בשר, למחוץ את תפוחי האדמה (רק מספיק כדי לשבור אותם פתוח).
טפטוף בשמן זית, ומפזרים כמון, מלח ופלפל. למעלה עם בייקון, פלפל מבושל ושום, בצל ירוק, וגבינות. צלייה 5 דקות או עד גבינה נמסה.