Papas con Espinacas (תפוחי אדמה עם תרד)
אם יש לך שיני שום, מיץ לימון, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Espinacas Guisadas (תרד חרוך קולומביאני), מרק עדשים ותרד (Sopa de Lentejas con Espinacas), ו טבעוני: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (חומוס ספרדי ותבשיל תרד עם זנגביל).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה על חום בינוני. מלח את המים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מסננים את תפוחי האדמה ולהגדיר aside.In סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את השמן, בצל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את פתיתי התרד והפלפל האדום ומבשלים, כ -3 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ומיץ לימון.מערבבים ומבשלים על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.