קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Patatine e Carciofi תפוחי אדמה וארטישוק

Patatine e Carciofi תפוחי אדמה וארטישוק
הפוך גרמולטה

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת אפייה רדודה גדולה לשפשף תפוחי אדמה עם 2 כפות שמן ועונה עם פלפל ומלח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין ותפוחי אדמה צלויים באמצע התנור, רועד מחבת מדי פעם, עד שהם מכרז אבל עדיין לשמור על צורתם, על 30 דקות (תלוי בגודל של תפוחי אדמה).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מקלפים שום צלוי.
6
מסננים ארטישוקים גזומים וטפיחה יבשה. חצאי ארטישוק רבעים לאורכם. במחבת גדולה עמוקה לא מקל חם הנותרים 4 כפות שמן על חום נמוך בינוני לבשל ארטישוקים עם שום, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
7
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם ומרק 1 כוס או מים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק רך ורוב הנוזל מתאדה, כ -15 דקות. (אם ארטישוק עדיין לא רך, להוסיף מים נוספים או מרק ולהמשיך לבשל באותו אופן.)
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים ארטישוק ושום לתפוחי אדמה ומחציתים תפוחי אדמה גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מחממים ירקות באמצע התנור עד רק מחומם דרך, כ -10 דקות. בעוד ירקות הם חימום, קוצצים עשבי תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
10
מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, שלושה רבעים גרמולטה, ופלפל ומלח לפי הטעם ולזרוק לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים ירקות מפוזרים עם גרימולטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
Serve vegetables sprinkled with remaining gremolata.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות