במחבת אפייה רדודה גדולה לשפשף תפוחי אדמה עם 2 כפות שמן ועונה עם פלפל ומלח.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין ותפוחי אדמה צלויים באמצע התנור, רועד מחבת מדי פעם, עד שהם מכרז אבל עדיין לשמור על צורתם, על 30 דקות (תלוי בגודל של תפוחי אדמה).
מסננים ארטישוקים גזומים וטפיחה יבשה. חצאי ארטישוק רבעים לאורכם. במחבת גדולה עמוקה לא מקל חם הנותרים 4 כפות שמן על חום נמוך בינוני לבשל ארטישוקים עם שום, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
7
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם ומרק 1 כוס או מים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק רך ורוב הנוזל מתאדה, כ -15 דקות. (אם ארטישוק עדיין לא רך, להוסיף מים נוספים או מרק ולהמשיך לבשל באותו אופן.)