Peppercorn בשר עם גבינת גורגונזולה
Peppercorn בשר עם גבינת Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גבינת גורגונזולה, שמן צמחי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה, פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, ו פלפל קלוי בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות העונה סטייקים tenderloin עם מלח ללטף את גרגירי פלפל מרוסקים בכל רחבי אותם. במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים אותם בחום גבוה בינוני עד שהם משחימים, כ 4 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייקים לתבנית אפייה מעוטרת וצולים אותם בתנור במשך כ-12 דקות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז 1 מהסטייקים רושמים 130 לבשר בינוני-נדיר.
בינתיים, לחסל את המחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים את חומץ בלסמי ואת הסוכר ומרתיחים מעל חום גבוה עד החומץ מצטמצם 1/3 כוס, על 3 דקות.
למעלה סטייקים tenderloin עם גבינת Gorgonzola ולצלות אותם במשך 2 דקות יותר, או עד Gorgonzola הוא פשוט נמס.
להעביר את סטייקים tenderloin לצלחות, לטפטף אותם בכל רחבי עם הפחתת בלסמי ומגישים מיד.