קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Pescabrat

Pescabrat
Pescabrat היא מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרית . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 401 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו צדפות ים, חלבוני ביצה, שמן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 60% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
צולים את הסלמון על תבנית עם נייר אפייה עד שהוא מוכן, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים להתקרר ואז מפרקים בעזרת מזלג.
4
מערבבים את הצדפות, הטרגון, החרדל, המלח והחלבונים במעבד מזון ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מערבבים את תערובת הצדפות עם הסלמון המצונן.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מחלקים את תערובת הדגים ל-6 חלקים שווים, כ-1/3 כוס כל אחד. גלגלו חתיכת ניילון באורך 10 עד 12 אינץ' והניחו חלק אחד מהתערובת במרכז. משתמשים בניילון כדי ליצור מעטפת על ידי קיפול הניילון מעל עצמו וגלגול התערובת לצורת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
סובב את הקצוות עד שהאריזה תהיה הדוקה, ולאחר מכן קשרו קשרים או השתמשו בקשרים קטנים כדי לאבטח את שני הקצוות. חוזרים על הפעולה עם התערובת שנותרה.
8
מביאים לרתיחה מים בגודל 4 ס"מ בסיר גדול. מחממים גריל לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
זורקים בזהירות את הפסקברטים למים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
נותנים למים לחזור לרתיחה ולאחר מכן רותחים במשך 10 דקות. מוציאים בזהירות את הנקניקיות ומצננים לחלוטין לפני שפורקים. אני אוהב לשים אותם במקפיא למשך 30 עד 40 דקות לפני הצלייה, אבל כל עוד הם קרירים, אפשר לצלות משם. הפרחחים אכילים בשלב זה, אבל הגריל יוסיף כמה טעמים צורבים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מברישים את רשתות הגריל בשמן. צולים את הנקניקיות רק עד שהן מקבלות סימני גריל והן חמות, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מגישים על לחמניות תפוחי האדמה עם חומץ מאלט, חרדל או מאיו. לא קטשופ. זה הכלל היחיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רול תפוחי אדמהרול תפוחי אדמה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות