Pescabrat
Pescabrat היא מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרית . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 401 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו צדפות ים, חלבוני ביצה, שמן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 60% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
צולים את הסלמון על תבנית עם נייר אפייה עד שהוא מוכן, בערך 10 דקות.
מניחים להתקרר ואז מפרקים בעזרת מזלג.
מערבבים את הצדפות, הטרגון, החרדל, המלח והחלבונים במעבד מזון ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים את תערובת הצדפות עם הסלמון המצונן.
מחלקים את תערובת הדגים ל-6 חלקים שווים, כ-1/3 כוס כל אחד. גלגלו חתיכת ניילון באורך 10 עד 12 אינץ' והניחו חלק אחד מהתערובת במרכז. משתמשים בניילון כדי ליצור מעטפת על ידי קיפול הניילון מעל עצמו וגלגול התערובת לצורת נקניק.
סובב את הקצוות עד שהאריזה תהיה הדוקה, ולאחר מכן קשרו קשרים או השתמשו בקשרים קטנים כדי לאבטח את שני הקצוות. חוזרים על הפעולה עם התערובת שנותרה.
מביאים לרתיחה מים בגודל 4 ס"מ בסיר גדול. מחממים גריל לחום גבוה.
זורקים בזהירות את הפסקברטים למים הרותחים.
נותנים למים לחזור לרתיחה ולאחר מכן רותחים במשך 10 דקות. מוציאים בזהירות את הנקניקיות ומצננים לחלוטין לפני שפורקים. אני אוהב לשים אותם במקפיא למשך 30 עד 40 דקות לפני הצלייה, אבל כל עוד הם קרירים, אפשר לצלות משם. הפרחחים אכילים בשלב זה, אבל הגריל יוסיף כמה טעמים צורבים.
מברישים את רשתות הגריל בשמן. צולים את הנקניקיות רק עד שהן מקבלות סימני גריל והן חמות, 5 עד 6 דקות.
מגישים על לחמניות תפוחי האדמה עם חומץ מאלט, חרדל או מאיו. לא קטשופ. זה הכלל היחיד.