Pesto Penne Primavera
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עלי בזיליקום, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו Pesto Penne Primavera, פנה פרימוורה עם שרימפס, ו בית הפסטה Co. Penne Primavera (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את בזיליקום, שום, 1/4 כוס צנוברים, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס שמן זית, ומיץ לימון במעבד מזון להתמזג עד משולב היטב ויש לו את המרקם של פסטו טרי; להפריש.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את הפסטה במים רותחים עד מבושל עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
יוצקים 1 כף שמן זית על הפסטה ולזרוק מעיל; להפריש.
חום 1 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. צולים את הצנוברים במחבת עד להשחמה קלה; מסירים לצלחת ומניחים בצד.
מוסיף את האספרגוס, קישואים, זיתים קלמטה, פלפל אדום קלוי, ועגבניות מיובשות למחבת; לבשל ומערבבים עד חם, 5 עד 7 דקות. מערבבים את צנוברים לתוך תערובת הירקות.
מוסיף את הפסטה ועל 1/4 כוס של פסטו, או יותר לטעמך, למחבת ולזרוק לשלב.
מגישים בקערות עם גבינת פרמזן מגוררת.