Dijon-עוף קרם טרגון
עוף קרם Dijon-טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Dijon-עוף קרם טרגון, עוף עם דיז'ון-רוטב שמנת טרגון, ו דיז'ון וטרגון עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה ומחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה. עוף העונה עם מלח ופלפל, והמקום במחבת. חום משני הצדדים. להפחית את החום בינוני, לכסות, ולהמשיך לבשל 15 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור. להפריש ולשמור חם.
מערבבים שמנת לתוך המחבת, גירוד חתיכות חומות.
מערבבים בחרדל וטרגון. מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד מעובה. להחזיר עוף למחבת מעיל עם רוטב.
טפטוף עוף עם רוטב שנותר לשרת.