אגס ופלפל פוקאצ'ה
אגס ופלפל פוקאצ'ה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגסים בשלים המשרד, פלפל טחון גס, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות וזה לא כזה אדיר. נסו אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק במשומן קל 10-על 15-in. מחבת rimmed; לחץ ודחוף כדי לכסות את מחבת באופן שווה. אם הבצק אלסטי מדי, תן לו לנוח כמה דקות, ואז לחץ שוב. מכסים את הבצק בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במקום חם עד נפוחות, על 1 שעה.
בינתיים, לשים מיץ לימון בקערה. אגסים לתוך קערה, ערבוב פירות עם מיץ. מחממים תנור ל 40
עם קצות האצבעות, לחץ בעדינות על הבצק כדי לכסות אותו עם הופעות גומות; גם לחץ על הבצק בעדינות לתוך פינות מחבת.
מורחים פסטו באופן שווה על פני הבצק. מסדרים פרוסות אגס על הבצק ולחץ בעדינות.
מערבבים סוכר ופלפל ומפזרים מעל אגסים.
אופים פוקצ ' ה 20 דקות, ואז מפזרים פרמזן ופטרוזיליה. המשך אפייה עד פוקאצ ' ה משחימים היטב על הקצוות התחתון, 10 עד 15 דקות יותר.
חותכים פוקאצ ' ה חם או מגניב לחתיכות.
הפוך קדימה: מגניב, לכסות, ולהחזיק בטמפרטורת החדר עד 6 שעות. כדי לחמם, לכסות את המחבת בקלילות עם נייר ואופים בתנור 350 עד חם, 10 עד 15 דקות.