קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

Petits Pains au Chocolat

Petits Pains au Chocolat
Petits Pains Au Chocolat עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . אם יש לכם ביצה, חבילה של בצק בצק עלים, שוקולד semisweet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Petits Pains Au Chocolat, Petits Pains au Chocolat, ו Petits Pain Au Chocolat.

הוראות

1
השתמש במאפה עלים מסחרי באיכות גבוהה כל חמאה, כגון Dufour, אשר זמין בסעיף המקפיא של שווקי מזון מיוחדים. או שתרכשו בצק עלים מהמאפייה הצרפתית המקומית שלכם. מחממים התנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. קל לגלגל את בצק עלים 1/8 אינץ 'עבה אם באמצעות 14 אונקיות של בצק או 1/4 אינץ' עבה אם באמצעות 16 אונקיות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
חותכים את המאפה לתוך שש עשרה 3 1/2-by-4 1/2 אינץ ' מלבנים.
4
מניחים פיסת שוקולד במרכז כל מלבן ומקפלים את הצדדים הארוכים על השוקולד כמו מכתב עסקי. אטמו את הקצה החשוף עם חלק מהביצה המוכה. חזור עם המלבנים בצק הנותרים, שוקולד ביצה לשטוף. מסדרים 8 מאפים על כל תבנית אפייה. מקררים גיליון 1 של מאפים ואופים את השני במרכז התנור במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 375 ואופים במשך כ 15 דקות יותר, או עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מעבירים את הכאבים שוקולד למתלה כדי להתקרר מעט. חזור עם המאפים הנותרים.
6
מגישים מעט חם.