Pilaf עוף חומוס
Pilaf עוף חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, זעפרן, חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טורקיה וחומוס פילאף, Revithopilafo (Chickpea Pilaf), ו חומוס אורזו פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
להתפורר חוטי הזעפרן לתוך קערה קטנה, להוסיף 2 כפות מים רותחים, ולהניח בצד לפחות 10 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומפזרים כוסברה וכמון. בקבוצות, לבשל את העוף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים את השמן הנותר לסיר ולחום.
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות, עד מתרכך.
מערבבים את האורז. להחזיר את העוף לסיר ולערבב במניה, יחד עם הזעפרן והנוזל שלה, מלח כפית, ועלי המפרץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים במשך 15 דקות. יש לשטוף ולנקז את החומוס ואז מערבבים יחד עם הצימוקים, ומבשלים כ 5 דקות, או עד שהאורז רך.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות.
מעבירים למגש חם ומגישים חם, מפוזר עם שקדים ופטרוזיליה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;