קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות

Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano מק ו Manchego עם תירס ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים על קלח, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו קלוי Poblano ו Manchego Weisenberger גריטס, טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, ו תירס מתוק, Poblano + בצל גבינה צהובה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני וחומים את הפטריות, 10 דקות. לגרד את הגרעינים תירס מן הקורים ולהוסיף את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל, בין 5 ל-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרעינים תירסגרעינים תירס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחית את המניה עם poblanos, שום, כוסברה, בצל וכמה מלח ופלפל שחור בבלנדר או מעבד מזון. ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ולאחר מכן מקציפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא בחלב וקרם ולהעלות את החום קצת. מערבבים את מחית poblano ומבשלים עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בכוס 1 של הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים. לפני ניקוז הפסטה, להזמין מצקת של מי בישול עמילניים. לזרוק את הפסטה עם רוטב, פטריות ותירס, הוספת קצת מים עמילתיים שמורות אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
יוצקים לתוך צלחת אפייה העליון עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים עד חום מבעבע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן