Poblano-צ'וריסו ביצה לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano-צ'וריסו ביצה לאפות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם צ'יפס טורטייה בטעם נאצ' ו, גבינת מונטריי ג'ק, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הגליל הסהר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לבישול איטי קינמון רול לחם קוף כקינוח. נסו גריסים צלויים Poblano עם צ'וריסו, חביתת תפוחי אדמה, Poblano וצ'וריסו, ו תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את צ ' יילס על מחבת הצלייה. צלייה עם צמרות 2 אינץ ' מחום, פונה לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות או עד עורות הם שלפוחיות חרוך קלות.
להעביר צ ' יילס כדי resealable מזון אחסון שקית פלסטיק; שקית חותם ומניח בקערה של מי קרח 5 עד 10 דקות.
הסר את העור על ידי הפעלת אצבעות למטה כל צ ' ילה.
חותכים גזע העליון כל צ ' ילה.
לחתוך בצד חתוך, ולהסיר זרעים. לקצוץ גס צ ' יילס; להפריש.
תנור חום עד 350°f. תחתית ספריי רק של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה על 7 דקות או עד השחמה ביסודיות, פירוק לחתיכות קטנות.
מסננים היטב; לעבור צלחת מרופדת במגבת נייר. טפיחה עם מגבת כדי להסיר שומן נוסף.
להפריד בצק לסך של 16 סיבובים.
חותכים כל אחד 9 סיבובים ל 4 חתיכות. מסדרים חתיכות באופן שווה בתבנית אפייה.
חותכים 7 סיבובים שנותרו במחצית לציפוי; להפריש.
מורחים נקניק, שעועית שחורה, עגבניות ושני גבינות באופן שווה במחבת על חתיכות חצי סהר.
בקערה גדולה, להכות ביצים, 1 1/2 כוסות חלב, כמון, צ ' ילי קצוץ, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
יוצקים על תערובת בתבנית אפייה. לחץ למטה עם גב של כף, לוודא שכל החומרים מכוסים בתערובת ביצה.
לטבול חצי סהר שמורות לתוך 2 כפות חלב, להתגלגל צ ' יפס מרוסק.
אופים 52 עד 57 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק במרכז מוגדר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.