קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

Poire בל הלן

Poire בל הלן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פואר בל הלן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2003 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 135 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, חלב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השוקולד לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,הבלילה בראוני גלם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אגסים בל הלן, אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן {Aka Poires Belle-Hélène}, ו אגס, פואר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להרכיב את הפואר בל הלן, מניחים כף של גלידת שוקולד בתחתית להשתמש זכוכית גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
2
לטפטף את רוטב השוקולד על הגלידה ואז מניחים אגס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
טפטוף יותר רוטב שוקולד על גבי האגס, ומעל זה עם קצפת ועוד טפטוף של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
יוצקים את המים, הסוכר, גרידת לימון ומיץ לימון לתוך סיר 4 ליטר תגובתי כבד תחתית ומניחים מעל חום בינוני גבוה. בעזרת סכין חדה, פרוס את פולי הווניל לחצי לאורכו. להפריד את הזרעים מן העורות על ידי גירוד הלהב של הסכין לאורך החלק הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הוסף את הזרעים ועורות לתערובת ולהמשיך חימום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
לקלף וליבה אגסים אבל לא חצי אותם. להדק את האגסים מלמטה יעודד את הנוזל הלא חוקי לחלחל בתוך האגס ולעזור לו לבשל באופן שווה מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים את האגסים לתערובת הלימון ומביאים לרתיחה. כאשר הוא מגיע לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולתת לבשל במשך כשעה 1. אין לבשל את האגסים; הם צריכים להיות רכים מספיק כדי לחדור בקלות עם שיפוד עץ או קיסם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
כדי לשמור על האגסים שקועים בנוזל ולעזור להם לצוד באופן שווה, אתה חייב לעשות מכסה נייר קלף כדי לכסות אותם. כדי להפוך את המכסה, לחתוך דיסק עגול מגיליון נייר קלף כי הוא קצת יותר קטן בקוטר של המחבת שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את מכסה הנייר ישירות על גבי האגסים ואת הנוזל הלא חוקי. כאשר האגסים הם שלוקים במלואם, יוצקים אותם ואת הנוזל הלא חוקי לתוך מיכל נקי. אתה צריך 1 אגס שלם עבור כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מחממים את החלב ואת השוקולד קצוץ יחד בסיר 2 ליטר כבד תחתית (זה ישמור על החלב מלשרוף) על חום בינוני גבוה עד בועות טופס סביב קצה המחבת. בעוד החלב מתחמם, לשלב את הסוכר וחלמון ביצה לטאטא עד משולב היטב ועבה. מזג את תערובת הביצים על ידי לשפוך כמחצית החלב החם לתוכו לטאטא היטב. עכשיו לשפוך את תערובת הביצים מחוסמת לתוך הנותרים חלב חם ושוקולד. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מעט מעובה, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי. התערובת סיימה בישול כאשר הוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של המרית, על 3 עד 5 דקות. אם אתה רוצה להפחית את זמן הקירור, אתה יכול לקרר את בסיס גלידת השוקולד על אמבט קרח. כאשר התערובת היא מגניב, ספין אותו על פי סוג של מכונת גלידה אתה משתמש. הגלידה מוכנה כאשר היא שמנת וחלקה, כמו עקביות של גלידה רכה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את הגלידה במיכל אטום ולאחסן במקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12
יוצקים את החלב לתוך סיר 2 ליטר כבד תחתית, מניחים מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. כאשר הוא רותח, להסיר את החלב מהחום ולעשות גנאש על ידי הוספת שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
להקציף היטב, ערבוב לתוך קצה סיר לשלב. הגנאש צריך להיות הומוגני וחלק. תניח את הגנאש בצד. בסיר כבד עם 1 ליטר, מערבבים את השמנת הכבדה, החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. החמאה צריכה להיות מומסת לחלוטין והסוכר מומס לחלוטין. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, יוצקים את השמנת לתוך גנאש חם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
15
מניחים את הרוטב על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. כמו רוטב השוקולד מבשל, זה יתחיל להתעבות מעט. כאשר הוא מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום ושופכים אותו לקערה נקייה ויבשה. מכסים על ידי הצבת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הרוטב כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
תן לרוטב השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר לפני האחסון במקרר. כאשר קר, רוטב השוקולד יהפוך עבה מספיק כדי להיות גורף עם כף.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק