קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

Poire בל הלן

Poire בל הלן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פואר בל הלן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2003 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 135 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, חלב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השוקולד לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,הבלילה בראוני גלם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אגסים בל הלן, אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן {Aka Poires Belle-Hélène}, ו אגס, פואר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להרכיב את הפואר בל הלן, מניחים כף של גלידת שוקולד בתחתית להשתמש זכוכית גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
2
לטפטף את רוטב השוקולד על הגלידה ואז מניחים אגס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
טפטוף יותר רוטב שוקולד על גבי האגס, ומעל זה עם קצפת ועוד טפטוף של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
יוצקים את המים, הסוכר, גרידת לימון ומיץ לימון לתוך סיר 4 ליטר תגובתי כבד תחתית ומניחים מעל חום בינוני גבוה. בעזרת סכין חדה, פרוס את פולי הווניל לחצי לאורכו. להפריד את הזרעים מן העורות על ידי גירוד הלהב של הסכין לאורך החלק הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הוסף את הזרעים ועורות לתערובת ולהמשיך חימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
לקלף וליבה אגסים אבל לא חצי אותם. להדק את האגסים מלמטה יעודד את הנוזל הלא חוקי לחלחל בתוך האגס ולעזור לו לבשל באופן שווה מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים את האגסים לתערובת הלימון ומביאים לרתיחה. כאשר הוא מגיע לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולתת לבשל במשך כשעה 1. אין לבשל את האגסים; הם צריכים להיות רכים מספיק כדי לחדור בקלות עם שיפוד עץ או קיסם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
כדי לשמור על האגסים שקועים בנוזל ולעזור להם לצוד באופן שווה, אתה חייב לעשות מכסה נייר קלף כדי לכסות אותם. כדי להפוך את המכסה, לחתוך דיסק עגול מגיליון נייר קלף כי הוא קצת יותר קטן בקוטר של המחבת שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את מכסה הנייר ישירות על גבי האגסים ואת הנוזל הלא חוקי. כאשר האגסים הם שלוקים במלואם, יוצקים אותם ואת הנוזל הלא חוקי לתוך מיכל נקי. אתה צריך 1 אגס שלם עבור כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מחממים את החלב ואת השוקולד קצוץ יחד בסיר 2 ליטר כבד תחתית (זה ישמור על החלב מלשרוף) על חום בינוני גבוה עד בועות טופס סביב קצה המחבת. בעוד החלב מתחמם, לשלב את הסוכר וחלמון ביצה לטאטא עד משולב היטב ועבה. מזג את תערובת הביצים על ידי לשפוך כמחצית החלב החם לתוכו לטאטא היטב. עכשיו לשפוך את תערובת הביצים מחוסמת לתוך הנותרים חלב חם ושוקולד. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מעט מעובה, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי. התערובת סיימה בישול כאשר הוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של המרית, על 3 עד 5 דקות. אם אתה רוצה להפחית את זמן הקירור, אתה יכול לקרר את בסיס גלידת השוקולד על אמבט קרח. כאשר התערובת היא מגניב, ספין אותו על פי סוג של מכונת גלידה אתה משתמש. הגלידה מוכנה כאשר היא שמנת וחלקה, כמו עקביות של גלידה רכה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים את הגלידה במיכל אטום ולאחסן במקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12
יוצקים את החלב לתוך סיר 2 ליטר כבד תחתית, מניחים מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. כאשר הוא רותח, להסיר את החלב מהחום ולעשות גנאש על ידי הוספת שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
להקציף היטב, ערבוב לתוך קצה סיר לשלב. הגנאש צריך להיות הומוגני וחלק. תניח את הגנאש בצד. בסיר כבד עם 1 ליטר, מערבבים את השמנת הכבדה, החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. החמאה צריכה להיות מומסת לחלוטין והסוכר מומס לחלוטין. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, יוצקים את השמנת לתוך גנאש חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
15
מניחים את הרוטב על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. כמו רוטב השוקולד מבשל, זה יתחיל להתעבות מעט. כאשר הוא מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום ושופכים אותו לקערה נקייה ויבשה. מכסים על ידי הצבת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הרוטב כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
תן לרוטב השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר לפני האחסון במקרר. כאשר קר, רוטב השוקולד יהפוך עבה מספיק כדי להיות גורף עם כף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס