קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

Poires Au Vin Rouge ( אגסים ביין אדום)

Poires Au Vin Rouge ( אגסים ביין אדום)
Poires Au Vin Rouge (אגסים ביין אדום) נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מקלות קינמון, יין, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אגסים בצק עלים (feuilleté De Poires), אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן {Aka Poires Belle-Hélène}, ו גלידת שנטילי עם אגסים שלוקים במולן רוז' (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את היין האדום, סוכר, קינמון, ציפורן, גרידה כתומה, זרעי שומר, פלפל, ועלי דפנה בסיר גדול. לקלף את האגסים, ולהסיר את הליבות מלמטה, עוזב את הגבעולים ללא פגע; להפריש. מביאים את היין לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את האגסים, חוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום בינוני נמוך, וממשיכים להתבשל עד למכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
הסירו את האגסים מסירופ היין, מכסים ומקררים עד הקור. מסננים את הסירופ דרך מסננת רשת, ומשליכים את התבלינים. מבשלים את הסירופ על חום בינוני עד מעובה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מקררים את הסירופ עד שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לאחר הסירופ קר, יוצקים מעל האגסים, מכסים, ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר