Poires Au Vin Rouge ( אגסים ביין אדום)
Poires Au Vin Rouge (אגסים ביין אדום) נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מקלות קינמון, יין, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אגסים בצק עלים (feuilleté De Poires), אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן {Aka Poires Belle-Hélène}, ו גלידת שנטילי עם אגסים שלוקים במולן רוז' (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את היין האדום, סוכר, קינמון, ציפורן, גרידה כתומה, זרעי שומר, פלפל, ועלי דפנה בסיר גדול. לקלף את האגסים, ולהסיר את הליבות מלמטה, עוזב את הגבעולים ללא פגע; להפריש. מביאים את היין לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס.
מוסיפים את האגסים, חוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום בינוני נמוך, וממשיכים להתבשל עד למכרז, כ -25 דקות.
הסירו את האגסים מסירופ היין, מכסים ומקררים עד הקור. מסננים את הסירופ דרך מסננת רשת, ומשליכים את התבלינים. מבשלים את הסירופ על חום בינוני עד מעובה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מקררים את הסירופ עד שהוא מתקרר.
לאחר הסירופ קר, יוצקים מעל האגסים, מכסים, ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.