Pollo הים התיכון נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך מים, זיתים, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . מתכונים דומים: Asopao de Pollo, Sancocho De Pollo, ו Arroz Con Pollo.
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים עוף ושום במחבת. מתבלים 1/2 כפית מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מערבבים את העגבניות, הזיתים, היין והפטרוזיליה. להפחית את החום לנמוך ולהמשיך לבשל עד שהעוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
עגבנייה
עוף שלם
פטרוזיליה
שום
זיתים
פלפל
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר עוף ומניח על צלחת, משאיר את הרוטב במחבת. מערבבים שמנת חמוצה, חלב, ו 1/2 כפית מלח לתוך הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
עוף שלם
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להקציף קורנפלור ומים יחד בקערה קטנה. להגדיל את החום בינוני לטאטא בתערובת קורנפלור. המשך לערבב עד שהרוטב התעבה.