קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז בסמטי, שמיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר), זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר, ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה.

הוראות

1
באמצעות מכסה של סיר כמדריך, מעגל עקבות על נייר קלף לגזור. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בקערה גדולה, לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד מים זורמים ברורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לנקז היטב.
4
בסיר על חום גבוה בינוני, לשלב 4 ליטרים מים קרים, אורז, ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומרתיחים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לנקז היטב.
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים וזעפרן עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מעבירים 1 כוס אורז מבושל לקערה בינונית ומערבבים יוגורט ו 1 כף מי זעפרן (מילואים הנותרים זעפרן מים).
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
זעפרןזעפרן
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים תערובת אורז-יוגורט, מחליקים לתוך שכבה שטוחה. למעלה עם 1/2 של אורז שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מפזרים 1/2 של שמיר ופיסטוקים העליון עם 1/2 של אורז שנותר, mounding רופף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שמירשמיר
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מפזרים שמיר הנותרים ופיסטוקים העליון עם אורז שנותר, הרכבה רופף לתוך הפירמידה. באמצעות ידית עגולה של כף עץ, לעשות 5 או 6 חורים באורז לתחתית הסיר ושופכים במי זעפרן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמירשמיר
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מכסים את האורז בנייר קלף מוכן עגול ואז עם מכסה ואדים, ללא הפרעה, עד למכרז וקרום צורות על הקרקעית, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
13
כפית אורז משוחרר על מגש מבלי להפריע לקרום התחתון. לטבול בתחתית מחבת לתוך קערה גדולה של מים קרים 30 שניות כדי לשחרר את הקרום. באמצעות מרית או כף עץ, להרים את הקרום ולהעביר על גבי אורז.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות