Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז בסמטי, שמיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר), זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר, ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה.
הוראות
באמצעות מכסה של סיר כמדריך, מעגל עקבות על נייר קלף לגזור. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד מים זורמים ברורים.
בסיר על חום גבוה בינוני, לשלב 4 ליטרים מים קרים, אורז, ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומרתיחים, חשוף, 5 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים וזעפרן עד מומס.
מעבירים 1 כוס אורז מבושל לקערה בינונית ומערבבים יוגורט ו 1 כף מי זעפרן (מילואים הנותרים זעפרן מים).
בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מוסיפים תערובת אורז-יוגורט, מחליקים לתוך שכבה שטוחה. למעלה עם 1/2 של אורז שנותר.
מפזרים 1/2 של שמיר ופיסטוקים העליון עם 1/2 של אורז שנותר, mounding רופף.
מפזרים שמיר הנותרים ופיסטוקים העליון עם אורז שנותר, הרכבה רופף לתוך הפירמידה. באמצעות ידית עגולה של כף עץ, לעשות 5 או 6 חורים באורז לתחתית הסיר ושופכים במי זעפרן הנותרים.
מכסים את האורז בנייר קלף מוכן עגול ואז עם מכסה ואדים, ללא הפרעה, עד למכרז וקרום צורות על הקרקעית, 15 עד 20 דקות.
כפית אורז משוחרר על מגש מבלי להפריע לקרום התחתון. לטבול בתחתית מחבת לתוך קערה גדולה של מים קרים 30 שניות כדי לשחרר את הקרום. באמצעות מרית או כף עץ, להרים את הקרום ולהעביר על גבי אורז.