Pomodoro Glorioso
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: Pappan al Pomodoro, טונה פומודורו, ו Pappan al Pomodoro.
הוראות
בסיר עמוק, מחממים את השמן ל 375 מעלות F.
על כל אחד מ-4 עד 6 צלחות מתאבנים, מניחים 4 פרוסות שונות של עגבניות, ומתבלים קלות במלח ופלפל טחון טרי.
טפטוף 2 כפות חומץ על כל צלחת של פרוסות עגבניות ולאחר מכן מניחים 1 פרוסת מוצרלה על כל פרוסת עגבניות.
לזרוק את הבצל לחמאה ולנקז. לחפור בקמח, מתנער כל עודף. בזהירות לזרוק את הבצל לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, סביב 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח מיד. למעלה הגבינה עם בצל מטוגן ו chifponade של בזיליקום.
טפטוף כף שמן בזיליקום על כל צלחת.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.