Porchetta Italiana
Porchettan Italiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 393 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא כתף חזיר עם עצמות, שמיר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 36 אוהדים. מתכונים דומים: פטוצ'יני איטליאנה, Paellan Italiana, ו בצק פיצה תוצרת בית ורוטב-הבחירה Italiana.
הוראות
שמן את הכתף צולה מבפנים ומבחוץ ולשפשף את המלח והפלפל לתוך הבשר. לשפשף את השום, רוזמרין ו dillweed לתוך הבשר. שים כתף לתוך מיכל דולף ויוצקים את היין בתוך ומסביב לכתף. מכסים בחוזקה ומניחים במקרר להשרות במשך 3 ימים.
הסר את הבשר מהמקרר ולקשור אותו על 1 אינטש אינטש כדי ליצור רול אפילו. להביא את הבשר לטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
צבע את הצלי עם רוטב בראונינג ואופה את הצלי עד שיש לו טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C). אומדן זמן בישול 30 דקות לכל פאונד.
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני גילוף.