קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

Porchetta Italiana

Porchetta Italiana
Porchettan Italiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 393 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא כתף חזיר עם עצמות, שמיר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 36 אוהדים. מתכונים דומים: פטוצ'יני איטליאנה, Paellan Italiana, ו בצק פיצה תוצרת בית ורוטב-הבחירה Italiana.

הוראות

1
שמן את הכתף צולה מבפנים ומבחוץ ולשפשף את המלח והפלפל לתוך הבשר. לשפשף את השום, רוזמרין ו dillweed לתוך הבשר. שים כתף לתוך מיכל דולף ויוצקים את היין בתוך ומסביב לכתף. מכסים בחוזקה ומניחים במקרר להשרות במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
הסר את הבשר מהמקרר ולקשור אותו על 1 אינטש אינטש כדי ליצור רול אפילו. להביא את הבשר לטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
צבע את הצלי עם רוטב בראונינג ואופה את הצלי עד שיש לו טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C). אומדן זמן בישול 30 דקות לכל פאונד.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®